top of page
Buscar
  • Foto del escritorLlar d'infants La Cabana

Preinscripció 2024-2025

Actualizado: 8 may

El pròxim 8 de maig s'inicia el procés de preinscripció pel curs 2024-2025.


Aquest és el calendari de la preinscripció:



Què necessiteu per fer la preinscripció?


Formulari
.pdf
Descargar PDF • 1.29MB

Per fer la sol·licitud de preinscripció cal presentar tota la documentació necessària per acreditar la identitat de les famílies sol·licitants i l'acompliment dels criteris d'assignació de places. És important que tinguis a mà una còpia de cada un dels documents que s'hagi de presentar.


Els documents necessaris per acreditar la identitat de les famílies en la sol·licitud de preinscripció són:

  • Certificació electrònica de la inscripció de naixement o el llibre de família o altres documents relatius a la filiació.  Quan l'alumne estigui en situació d'acolliment, el document que cal aportar és la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.

  • DNI del pare, la mare, el tutor, la tutora o el guardador o la guardadora de fet de l'alumne o alumna. Si la persona sol·licitant és estrangera, necessitarà la targeta de residència on consta el NIE o el passaport, i si és estrangera comunitària li caldrà adjuntar el document d'identitat del país membre de la Unió Europea.


De manera excepcional, es poden acreditar les dades d'identificació o de filiació de l'alumnat estranger amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o la directora del centre educatiu corresponent valorarà i examinarà la documentació presentada.


Els documents necessaris per acreditar els criteris prioritaris són:

  • Si el fill o filla que opta a la plaça té germans o germanes que ja estan estudiant al centre sol·licitat. Aquest és el criteri que suma més puntuació. Si l'infant està en situació d'acolliment familiar i els fills o les filles de la família acollidora estan escolaritzats en el centre també obté aquesta puntuació.

  • Per justificar la proximitat del domicili habitual a l'escola. Per confirmar l'adreça del domicili familiar es necessita un certificat o volant de convivència de l'alumne, on ha de constar l'adreça del domicili i acreditar que l'alumne viu com a mínim amb el pare o la mare que presenta la sol·licitud.

  • Per acreditar la proximitat del lloc de treball del pare, la mare, el tutor o tutora legal o guardador o guardadora de fet a l'escola. En el cas de les persones assalariades, és suficient si s'aporta el contracte laboral o un certificat emès per l'empresa. En el cas de ser treballadora o treballador autònom, s'haurà de presentar el model de l'Agència tributària 036 o 037, on es deixa constància del domicili en què es porta a terme l'activitat.

  • Per justificar la renda garantida de ciutadania. Aportació de documents com la certificació o la resolució emesa pel Departament de Drets Socials.


Per acreditar els criteris complementaris es poden presentar els documents següents:

  • Per acreditar que l'alumne o alumna forma part d'una família nombrosa. Caldrà presentar el títol de família nombrosa vigent.

  • Per acreditar que l'alumne o alumna forma part d'una família monoparental. Caldrà presentar el títol de família monoparental vigent.

  • El fet d'haver nascut en un part múltiple s'acredita amb la certificació electrònica de la inscripció de naixement o el llibre de família.

  • La situació d'acolliment familiar s'acredita amb la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.

  • Per acreditar que un membre de la unitat familiar té una discapacitat. Cal presentar el certificat o la targeta acreditativa de discapacitat que emet el Departament de Drets Socials o els organismes competents en altres comunitats autònomes. També es pot adjuntar el document que acrediti ser beneficiari o beneficiària d'una pensió d'incapacitat permanent de grau total o de gran invalidesa, o bé, quan sigui oportú, el corresponent certificat de les classes passives que tenen reconeguda una pensió de jubilació o retir per incapacitat permanent per al servei o inutilitat.

  • La condició de víctima de violència de gènere o de terrorisme s'acredita amb la sentència judicial de qualsevol ordre jurisdiccional, l'ordre de protecció vigent, o l'informe dels serveis socials o el certificat que acredita la condició de víctima de terrorisme que emet la Subdirección General de Apoyo a Víctimas del Terrorismo del Ministeri de l'Interior.


Com es fa i com es presenta la sol·licitud de preinscripció?

  1. La sol·licitud i la documentació acreditativa es presenta al centre demanat en primer lloc, dins el termini indicat.

  2. No t'oblidis d'indicar el llistat ordenat de centres on t'agradaria obtenir plaça, per si no pots optar a la primera opció.

  3. Especifica totes les circumstàncies especials que acreditin la teva sol·licitud (residència habitual, si l'infant té germans al mateix centre, si té alguna necessitat educativa específica...).

  4. Adjunta tota la informació fotocopiada que es requereixi.


Recorda: Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna.


En el cas de la nostra llar d'infants la sol·licitud i la documentació acreditativa s'ha d'enviar preferiblement de forma telemàtica al correu electrònic de la llar: eblacabana@gmail.com, aleshores ja queda formalitzada. La llar d'infants us contestarà aquest correu electrònic justificant la recepció de la sol·licitud perquè el sol·licitant en tingui constància.


També es podrà entregar la documentació de manera presencial al centre, però en aquest cas, caldrà demanar cita.


Per presentar la matrícula; s’informarà a les famílies dels infants admesos quina documentació cal aportar durant el procés.


Per a més informació podeu trucar al 938989931, enviar un correu electrònic a eblacabana@gmail.com o bé ens trobareu al C/Onze de setembre s/n, Puigdàlber.


61 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page