top of page
Buscar
  • Foto del escritorLlar d'infants La Cabana

Festes de tardor

Durant el primer trimestre celebrem diferents festes a la llar d’infants.


El dia 25 d’octubre va arribar la Castanyera Felipa amb el seu gat marrameu i un cistell ple de castanyes i moniatos per coure al seu foc! Aquella setmana vam fer de pastissers i pastisseres, vam preparar pa de carabassa i panellets... ens van quedar tot boníssim! El divendres vam celebrar la tradicional festa de la castanyada al nostre pati i sabeu qui va venir a veure’ns?! La castanyera Felipa!!!!


Que divertit va ser!



Al novembre una altra festa vam celebrar, Santa Cecília patrona de la música!

A nosaltres ens agrada tant la música que aquell dia cada un de nosaltres va portar el seu instrument preferit de casa i vam fer un gran concert!




I finalment, a inicis de desembre una altra festa hem celebrat i és que el nostre poble està de Festa Major! Aquests dies hem fet un cinema festa majorenc, hem anat a veure els capgrossos a l'Ajuntament, els balls tradicionals i els diables a l’escola dels grans i avui hem fet una bona festa!


Volem donar les gràcies a la colla de diables de Puigdàlber per deixar-nos la seva forca i el seu vestit, a l’Agrupació Teatral i Dansaire Castell Sarroca per tot el vestuari i indumentària de la Festa Major i als Grallers de l'Artús per venir aquesta tarda a fer-nos una petita actuació!


Desitjar-vos a tots i a totes una molta bona Festa Major!




Les educadores

45 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page