top of page
Buscar
  • Foto del escritorLlar d'infants La Cabana

Bon estiu 🌞

Aquest últim trimestre va iniciar amb una bonica tradició: Sant Jordi!

Per celebrar-ho cada un de nosaltres vam portar el nostre conte preferit de casa i el vam compartir amb els nostres companys i les nostres companyes.




Estàvem a la primavera i vam poder tornar a gaudir de la naturalesa del nostre poble, vam trobar moltes flors i vam observar molts insectes; també vam trobar nius de formigues, som molt observadors i observadores!


Aquest últim trimestre també vam gaudir de dues visites molt especials per nosaltres, el pare del Max ens va portar la seva súper moto i el pare del Tian la seva camioneta, com som l'aula dels transports ens va agradar molt poder-hi pujar i en honor al nom de la nostra classe vam celebrar el "Dia sobre rodes"!





També ens va visitar l'Albada Blay amb qui vam fer una sessió de música amb família molt divertida.




El dia 17 de juny vam anar d'excursió a les Trementinaires, al Pla del Penedès on vam poder cuidar d'un hort molt gran i també observar, tocar i alimentar dos xaiets i dues gallines! Quina experiència més bonica :)





A finals del mes de juny vam celebrar la revetlla de Sant Joan, vam iniciar els jocs d'aigua i la Griselda de l'Escola de Música de l'Alt Penedès ens va portar una sessió de música molt guai!



Durant aquests mesos d'estiu hem fet moltes experimentacions... mireu, mireu!



I per acabar el curs, ens vam vestir ben bonics i boniques per acomiadar-nos tots junts d'aquest meravellós curs a ritme de la cançó Celebrem del Miki Nuñez!





BON ESTIU!


Les educadores




64 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page